Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Πολώση!Όλοι μας γνωρίζουμε ότι ένα βασικό χαρακτηριστικό των post truth κομμάτων είναι η πόλωση. Για όσους το έχουν ξεχάσει ένα βασικό σύνθημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πριν μας κυβερνήσουν ήταν ή αυτοί ή εμείς.

Όταν παρακολουθώ τον κύριο Καμμένο να αγορεύει έχω την εντύπωση ότι ο άνθρωπος είναι ο αρχηγός οργανωμένων οπαδών. Όπως όταν από το βήμα της ΔΕΘ ζητούσε από τους οπαδούς του να λυντσάρουν τον κύριο Πάχτα. Θα μπορούσα να προσθέσω και τη δήλωση του κυρίου Καρανίκα, σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Πρωθυπουργού της Ελλάδας!, που μετά την ανακοίνωση της Eldorado Gold, μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές επενδύσεις στην Ελλάδα: στα τσακίδια. Για να μη μακρηγορώ: Ευτυχώς η Ελλάδα είμαστε ακόμα χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης άρα καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να βάλει περιορισμούς στο ίντερνετ οπότε μπορείτε να γκουγκλάρετε πάρα πολλές δηλώσεις.

Χθες το απόγευμα ο κύριος Δήμητρας πόσταρε ότι έπρεπε να κάνει μία διοικητική πράξη και του ζητήσανε το Θρήσκευμα αυτός απάντησε Άθεος και ότι θα έκανε καταγγελία στη Γενική Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δηλαδή στην κυρία Μαρία Γιαννακάκη, έκανα ένα αθώο σχόλιο και ρώτησα αν είναι αξιόπιστη. Aρχικά δεν μου απάντησε αλλά στη συνέχεια με ειρωνεύτηκε, δυστυχώς έχει σβήσει το ποστ και δεν θυμάμαι τι ακριβώς μου είπε, δυστυχώς δεν συγκρατήθηκα και ανέβασα λίγο τους τόνους, λέγοντας του ότι η συγκεκριμένη κυρία έχει αυτή τη θέση επειδή έχει πολύ καλές σχέσεις με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και του είπα ότι αν πράγματι διορίστηκε αξιοκρατικά θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ

Προσπάθησα να αποδείξω ότι είμαι αντικειμενικός και του είπα ότι δυστυχώς την υποστήριξε για περιφερειάρχη και το κόμμα του οποίου είμαι μέλος η Ευρώπη-Οικολογία, μου απάντησε να το πω στον κύριο Νίκο Μυλωνά και ότι με ενοχλεί περισσότερο που πολιτεύτηκε μαζί του ο κύριος Τάκης Νικολακόπουλος που με έχει ειρωνευτεί δημόσια που είμαι ΑΜΕΑ. Του ανέφερα ότι έχει μπλοκάρει ανθρώπους που του ασκούν κριτική και μου απάντησε: Ψευδη στον τοίχο μου δεν δέχομαι. Έχω μπλοκάρει μόνο χύδαιους υβριστες και έχω αφαιρέσει από φίλους ψευδομενους. Και με διέγραψε.
Δυστυχώς και εγώ πολλές φορές πολώνομαι και φυσικά δεν μου αρέσει αλλά ίσως είμαι βλάκας που πάω να συζητήσω λογικά με φανατισμένους Αριστεριστές.