Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

Περί Υγείας


Τον Σεπτέμβριο είχα πάει σε ένα γάμο σε μία παραθαλάσσια πόλη. Το βράδυ μετά το γάμο κάθισα σε μία chaise longue στην παραλία. Ξαφνικά έπεσα αναίσθητος.

Μετά τον πανικό οι υπόλοιποι καλέσανε ένα ασθενοφόρο για να με πάει στο νοσοκομείο της πόλης. Παράλληλα κανονίστηκε να νοσηλευτώ στο «Υγεία», όπως και έγινε.

Με το που έφτασε το ασθενοφόρο ξεκινήσαμε αμέσως για Αθήνα με πήγανε στο ΚΑΤ. Εκεί είχε κανονιστεί να με πάρει άλλο ασθενοφορο και να με μεταφέρει στο ΥΓΕΙΑ..

Μετά από τους πρώτους «ελέγχους» ανακαλύφθηκε πως έπασχα από ανεύρισμα στον εγκέφαλο.

Η ανάρρωση μου δεν ήταν ομαλή μιας και παρουσίασα πολλές σοβαρές επιπλοκές όπως δευτερέυων ανεύρισμα, πάλι στον εγκέφαλο, μερικές θρομβώσεις και πολλά άλλα.

Πλέον είμαι σχεδόν καλά, έχω ένα μικρό πρόβλημα με τη μνήμη μου και η κινητικότητα μου έχει επανέλθει στα κανονικά της. κολυμπάω κανονικά αλλά έχω πρόβλημα στο τρέξιμο. Ευτυχώς όλα τα προβλήματα θα λυθούν με τον καιρό.

Το σίγουρο είναι πως, πρώτον είμαι τυχερός που ζω και δεύτερον ζω χάρη στον ξαδελφό μου τον Κωστή που κανόνισε τα νοσηλευτικά μου. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Θέλω και να ευχαριστήσω και τους φίλους μου καθώς και όσους bloggers μου συμπαραστάθηκαν.

Σήμερα επισκεύτηκα τον γιατρό μου και τα νέα ήταν ανάμεικτα: Η πρόοδος μου είναι πολύ καλή αλλά δεν μπορώ ακόμα να οδηγήσω ή να μείνω μόνος μου.