Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Troll

Ως Troll στο ίντερνετ ορίζεται κάποιος που μπαίνει σε έναν ιντερνετικό χώρο, forum, blog ή οτιδήποτε άλλο και γράφει αρλούμπες (για να το θέσω πολύ ευγενικά). Δεν καταλαβαίνω τι κερδίζει κάποιος όταν μπαίνει σε ένα ξένο μέρος και γράφει αρλούμπες. Όσο και αν σιχαίνωμαι τους λεπενίσκους του ΛΑΟΣ, τους νεκρόφιλους του ΚΚΕ ή τους Ελληναράδες γενικότερα δεν πρόκειται ποτέ να μπω στους χώρους τους και να γράψω, ακόμα και σοβαρά. Ευτυχώς ζούμε σε Δημοκρατία και ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει ακόμα και αυτοί!

3 trolls έχω “γνωρίσει”: Τον dimitriszzzz, επαγγελματία άεργο, και τον “Σωστό να λέγεται” ο οποίος πάσχιζε να προσελυτήσει τους άλλους στη θρησκεία του, προφανώς δεν έχει σημασία ποια είναι αυτή. Και τα δύο βρωμίζανε τα blogs του κύριου Δήμου και υπήρξαν αιτίες για να τα σταματήσει.

Το τρίτο troll, και ο λόγος που γράφω αυτό το κείμενο είναι κάποιος parmenion ο οποίος βρωμίζει το forum, των Οικολόγων Πράσινων. Είτε σχολιάζει σε άλλα threads είτε ανεβάζει δικά του με θέματα του στυλ “Υπάρχουν 200.000 Έλληνες στη ΠΓΔΜ”. Ο ορισμός της ατυχίας είναι πως σχολιάσε ένας ξένος και ο πρώτος που απάντησε ήταν αυτός!

Κλείνω με μία ρητορική ερώτηση: Αυτοί οι χαμένοι δεν έχουν τίποτε άλλο να κάνουν στη ζωή τους;

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Blog Action Day ενάντια στις Κλιματικές Αλλαγές.

Σήμερα, είναι η παγκόσμια ημέρα ενάντια στις Κλιματικές Αλλαγές. Θέλω να πιστεύω πως οι περισσότεροι άνθρωποι συνηδειτοποιούν ότι οι Κλιματικές Αλλαγές θα επηρεάσουν τα μέγιστα τη ζωή όλων των ανθρώπων. Για αυτό το λόγο φτιάχτηκε το συγκεκριμένο site . Το www.blogactionday.org καλεί τους μπλόγκερς να αφιερώσουν σήμερα 13/10/2009 ένα ποστ με ένα θέμα σχετικά με τις κλιματικές αλλαγές. Σύμφωνα με τους οργανωτές τα μπλογκς μπορούν να εμπίπτουν στις ακόλουθες κατηγορίες:
* A Technology or Business blog might write about emerging clean tech and how innovative companies might be able to help address the problem of climate change.
* A Health or Lifestyle blog might write about how climate change will affect our children's health and daily living.
* A Design blog might write about new trends in eco-friendly or sustainable design.
* A Travel blog might write about the places you want to see now before climate change makes them difficult to access or, well, under the sea.
Δεν μετάφρασα τις κατηγορίες μιας και πιστεύω πως οι περισσότεροι άνθρωποι στην εποχή γνωρίζουν τα Αγγλικά.
Το δικό μου ποστ ειναι αφιερωμένο στις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη Βορειοανατολική Αττική πριν από λίγες εβδομάδες.

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Αφαίρεση μπλογκ από προφίλ;

Στο προφίλ (ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk) μου έχω 4 μπλογκς και θέλω να διαγράψω δύο από αυτά, μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται;