Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

9 Μαΐου

Πέρυσι είχα γραψει ένα ποστ για την 9η Μαΐου η οποία είναι η “εθνική” γιορτή της Ευρωπαϊκή Ένωση. Βάζω σε παρενθέσεις το λεκτικό εθνική μιας και δυστυχώς δεν φαίνεται να δημιουργείται σύντομα Ευρωπαϊκό έθνος. Δεν είναι το θέμα του ποστ οπότε σταματάω εδώ.

Θέλω να πιστεύω ότι οι περισσότεροι αν όχι όλοι θα παραδεχτείτε ότι το έγκλημα του Ναζισμού είναι το μεγαλύτερο που έχουμε κάνει σαν ανθρωπότητα. Γράφω ότι θέλω να πιστεύω γιατί φοβάμαι ότι η Ελλάδα είναι εξαίρεση. Οποιος με αμφισβητεί μπορώ να του δώσω αρκετά παραδείγματα με πρώτο και κυριότερο τα εμμετικά συνθήματα που φώναζαν οι επίλεκτες δυνάμεις του Ελληνικού στρατού κατά τη διάρκεια της παρέλασης τη 25ης Μαρτίού μπροστά στην ηγεσία της χώρας και σε live αναμετάδοση από την τηλερόραση. Υπάρχει και σχετικό group στο facebook:
ΕΔΕ για τους ΟΥΚάφρους του Λιμενικού αλλά διαφωνώ με το επίθετο Κάφρος μιας και είναι συνώνυμο με το λεκτικό γκιαούρης δηλαδή σημαίνει άπιστος και οι ΟΥΚαδες είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

Ενα άλλο παράδειγμα είναι ο κύριος Πλευρής. Οχι ο πατέρας που είναι βουλευτής του ΛΑΟΣ αλλά ο γιος του ο οποίος σε διάφορα βιβλία του κάνει πάρτι Negationism.

Το περισσότερο κρυγαλέο παράδειγμα πρέπει να ήταν το “Ελληνικό καλοκαίρι” του 2004 όπου μετά την νίκης της Εθνικής Ελλάδας στο euro 2004 ο όχλος κραύγαζε: “Δεν θα γίνεις Ελληνας ποτέ Αλβανέ” και δυστυχώς δεν το γαύγιζαν μόνο τα μέλη της Ελληνικής Στρατιάς οι οποίοι είναι σεσημασμένοι ακροδεξιοί...

Ενα ακόμα κραυγαλέο παράδειγμα είναι η “αθλήτρια” Χαλκιά η οποία κέρδισε από το πουθενά το χρυσό μετάλιο στους Ολυμπιακούς της Αθήνας δηλώνοντας ότι είναι στο DNA των Ελλήνων να είναι πρότοι και στους επόμενους πιάστηκε ντοπαρισμένη. Ναι Χαλκιά μου και εγω αν βουτήξω στην χύτρα με την ντόπα κερδίζω ότι μετάλλιο θέλω.

Ειδική μνεία πρέπει να κάνω και στον μακαριστό Χριστόδουλο ο οποίος σε κάθε ευκαιρία, και ήταν πολλές..., έδινε ρεσιτάλ ρατσισμού. Το τραγικό με αυτόν ήταν ότι ήταν πάρα πολύ δημοφιλής. Ας είναι καλή η τηλεόραση που τον έγλειφε.

Ειδική μνεία πρέπει επίσης να κάνω και στον μουσικοσυνθέτη Θεοδωράκη ο οποίος λόγο ηλικίας έχει αρχίσει να τα χάνει και βλέπει παντου εχθρούς του εθνούς καθώς και στον Καζαντζίδη.

Το Σάββατο 8/5/2010 η τηλεόραση του Σκάι είχε αφιέρωμα στον Νίκο Γκάλη και μίλησε ο άνθρωπος που τον έφερε από τις ΗΠΑ. Σε κάποια φάση δήλωσε: χάρηκα που τον έφερα γιατί κέρδισα κάποιον που ήταν και αμερικάνος αλλά και Εβραίος. Ναι ο άνθρωπος που το είπε ζει στην Salonica ή αλλιώς στην πρώην Magna Israel...

Πριν με κατηγορήσετε για την αυστηρή μου κριτική στους Ελληνες θέλω να σημειώσω μερικά σημαντικά πράγματα για την Ευρωπαϊκή Ένωση: ιδρύθηκε ώστε να μην ξαναπολεμήσουν οι Ευρωπαϊκές χώρες μεταξύ τους και πέτυχε. Εξαιρώ τα αίσχη της αποικιοκρατίας μιας και αυτά έγιναν σε άλλες ηπείρους και ο Β'ΠΠ δεν είχε άμεση σχέση με αυτό το αίσχος.

Μιας και πήγα στο Ευρωπαϊκο Σχολείο Βρυξελλών 1 έγινα Ευρωπαϊστής και στο μάθημα της ιστορίας μας έμαθαν το: “Plus jamais ça”, δηλαδή να μην ξαναγνωρίσει η ανθρωπότητα τη φρίκη του Β' ΠΠ. Δυστυχώς πολλές χώρες δεν το διδάχτηκαν. Για παράδειγμα: τα Ευρωπαϊκά κομμουνιστικά καθεστώτα, όταν υπήρχαν, την 9η Μαίου γιόρταζαν την νίκη ενάντια στο Ναζισμό αλλά δεν έκαναν αναφορές στο γεγονός ότι η ΕΣΣΔ και η Ναζιστική Γερμανία ήταν σύμμαχοι στην αρχή το πολέμου... Είχα γράψει και σχετικό ποστ: 23 Αυγούστου..

Μία απόδειξη είναι ο ύμνος της Ενωσης: η 9η συμφωνία του Μπετόβεν, “ο Υύμνος στη Χαρά”

Σχετικο video: .

Ενα σχετικό sits: ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.