Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Δελτίο Τύπου: Εκδηλώσεις οικολόγων - πρασίνων για την παραλία της Αττικής.




Οι Οικολόγοι Πράσινοι (Πολιτικές κινήσεις Νοτίων Προαστίων και Πειραιά και Νέοι Πράσινοι) διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Μητροπολιτικό πάρκο και παραλία» την Δευτέρα 16 Φλεβάρη στη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ελληνικού στην πρώην Αμερικάνικη Βάση και ώρα 19.00

Θα μιλήσουν ο Δήμαρχος Ελληνικού για το μητροπολιτικό πάρκο και την παραλία Ελληνικού, ο Θάνος Βλαστός για τους ποδηλατοδρόμους, ο Ηλίας Γιαννίρης για τους Ελεύθερους χώρους της παραλίας, και η Νατάσσα Τσιρώνη για το σχέδιο Σουφλιά για το πάρκο Ελληνικού. Παρεμβάσεις θα κάνουν για τα Λιπάσματα Δραπετσώνας από την Πολιτική κίνηση του Πειραιά οι Ορ. Κολοκούρης και Ι. Χαραλαμπάκης. Την συζήτηση θα συντονίσει ο Κ. Αμπατζόγλου.

Θα ήταν χαρά μας να δούμε στην εκδήλωση όλους όσους αγωνιούν για το μέλλον της παραλίας και για την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Αττικής.

Παράλληλα, προγραμματίζουμε παρέμβαση στο πάρκο Ελληνικού με δενδροφύτευση την Κυριακή 8 Μαρτίου ώρα 11.00 πμ

Π.Κ. Νοτίων Προαστίων

Π.Κ. Πειραιά

Νέοι Πράσινοι

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Τέρμα ο πΟ.Τ.Ε.!

Μέχρι πρόσφατα δήλωνα, και ήμουνα, οπαδός του πΟ.Τ.Ε.. Για την ακρίβεια δήλωνα κρατιστής (δηλαδή οπαδός των κρατικών εταιρίων).

Πλέον ομως άλλαξα θέση!

Θέλησα να φτιάξω ένα πακέτο για όλες τις συνδέσεις τηλεποικινονιών για εμένα και τους γονείς μου. Συνολικά ήθελα ένα πακέτο για
3 κινητά
3 σταθερά τηλέφωνα
μία σύνδεση ADSL
και μία για mobile Internet.

Σαν καθώς πρέπει βλάκας που είμαι πήγα στο (π)OteShop της γειτονιάς μου. Ζητάω από την πωλίτρια να μου φτιάξει ένα πακετάκι προσφοράς. Γυρίζει η δημόσιος υπάλληλος και μου λέει: Να εδώ είναι τα φυλλάδια, πάρτε τα να τα μελετήσετε (Θα μου πείτε ότι πάλι καλά που χρησιμοποίησε πλυθιντικό).

Είπαμε είμαι βλάκας οπότε πήρα 2-3 φυλλάδια. Βγαίνοντας απ΄το μαγαζί μου ήρθε μία κρίση ευφίας (το παθαίνω καμιά φορά). Κάτσε ρε πανύβλακα αυτή είναι πωλίτρια, πρέπει να σου πει: Κοιτάξτε (φυσικά στον πληθυντικό) έχουμε αυτά τα πακέτα κλπ...

Όμως ζω στην Ελλάδα και ένας φίλος δουλεύει στη Wind. Οπότε τον ρώτησα να μου φτιάξει αυτός το πακετάκι και πήγα σε αυτούς.

Θα ήθελα να παω στον ΟΤΕ και να τους πω: Καλά να πάθετε Μαλ... αλλά δυστυχώς είναι ακόμα (σε μεγάλο ποσοστό) κρατική εταιρία, οπότε τα μελλοντικά ελλειματά του θα τα πληρώσω και εγώ.

Κλείνοντας θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση: Να πάω στο OteShop και να τους πω: Μπράβο Μαλάκες χάσατε 3 πελάτες; Ας δώσω μία απάντηση μόνος μου: και να πάω τι θα καταλάβω; είναι δημόσιοι υπάλληλοι, όχι μόνο έχουν μονιμότητα αλλά και ανοσία από τα πολλά βρισίματα που ακούν!

Αι Σιχτίρ με τον (κάθε) πΟΤΕ!

πΟΤΕ = ένα πού πετυχημένο λογοπαίγνιο που διάβασα στην Καθημερινή και το υιοθέτησα αμέσως.