Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2009

Συνταγή: Gordon Blue

Όταν πηγαίνω στι Βρυξέλλες μου αρέσει να τρώω 3 πράγματα: Quick, δηλαδή τα Βέλγικα Goody’s, Gordon Blue στο Becasse και Mitralliette, δηλαδή τα αντίστοιχα βρώμικα. Σε αυτό το post θα σας δώσω τη συνταγή για το Gordon Blue όπως την πήρα από το: Veal Cordon Bleu.

1 1/2 lbs veal loin, trimmed and cut into 8 scallops and pounded to 1/4 inch thickness with
salt and pepper
4 slices swiss cheese, cut and trimmed the same size as the scallops
4 slices prosciutto
1/3-1/2 cup all-purpose flour
2 eggs, beaten
1 cup fine dry seasoned bread crumbs
1/3 cup butter


ΜΙΑΜ και καλή σας όρεξη!

Υ.Γ. Παραθέτω και μερικές φωτογραφίες από το "επίμαχο" Gordon Blue