Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Βαγγέλης Μαρινάκης

O Βαγγέλης Μαρινάκης είναι γόνος μιας μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας και πρόεδρος του ΟΣΦΠ τον οποίο αγόρασε από τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Φέτος η ομάδα του κέρδισε το πρωτάθλημα της Superleague σχετικά άνετα.

Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα με αυτό αλλά με ενόχλησέ ο τρόπος: τσαμπουκά και βία. Η αποθέωση ήταν το ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο. Ο αγώνας έγινε στις 19 Φεβρουαρίου και όλοι είδαμε τα έκτροπα με τους αφηνιασμένος οπαδούς του Ολυμπιακού να κυνηγάνε τους παίκτες του ΠΑΟ. Τις ημέρες πριν τον αγώνα οι οπαδικές εφημερίδες του ΟΣΦΠ είχαν φροντίσει να δημιουργήσουν το απαραίτο κλίμα φανατισμού με πρώτη και “καλύτερη” τον Πρωταθλητή που είχε στο εξώφυλλο του το αστέρι του Παναθηναϊκόυ Σιμπρίλ Σισέ με μία φούστα και τα απαραίτητα σεξιστικά σχόλια. Για να μην γίνει κάποια παρεξήγηση γράφω απαραίτητα μιας και οι αναγνώστες αυτής της εφημερίδας δεν έχουν και πολύ παιδεία. Το χειρότερο είναι ότι ο Μαρινάκης ζήτησε και τα ρέστα.

Ο Μαρινάκης ζήλεψε τη “δόξα” του προκατόχου του και μάλλον πέτυχε τον σκοπό του να αποκτήσει ιδιωτικό στρατό.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης ήταν πράκτορας της Στάζι αλλά αθωώθηκε, ο εκδότης του Πρωταθλητή είναι ο πολύς Θέμος Αναστασιάδης ο οποίος ήταν ο κομιστής του επίμαχου DVD του Ζαχόπουλου και φοβάμαι ότι όταν γίνει η δίκη θα αθωωθεί και αυτός.

Παράλληλα με την εποχή Μαρινάκη στον Ολυμπιακό ξαναεμφανίστηκε και η περίφημη παράγκα, τυχαίο; Δεν νομίζω :P, σε κάθε περίπτωση χαμένο είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο μιας και άνθρωποι σαν τον Μαρινάκη διώχνουν τους υγιείς οπαδούς από τα γήπεδα. Πολύ φοβάμαι ότι χαίρεται τους τίτλους του μιας και ανήκει στη κατηγορία των ανθρώπων που δεν τους ενδιαφέρει το κοινό καλό.

Και φυσικά αυτό είναι τραγικό για τη χώρα μας :(