1 1/2 lbs veal loin, trimmed and cut into 8 scallops and pounded to 1/4 inch thickness with
salt and pepper
4 slices swiss cheese, cut and trimmed the same size as the scallops
4 slices prosciutto
1/3-1/2 cup all-purpose flour
2 eggs, beaten
1 cup fine dry seasoned bread crumbs
1/3 cup butter
ΜΙΑΜ και καλή σας όρεξη!
Υ.Γ. Παραθέτω και μερικές φωτογραφίες από το "επίμαχο" Gordon Blue
8 σχόλια:
Έκανα δύο χαζομάρες με τις φωτογραφίες: Πρώτον δεν τις εκανα "align=center" και δεύτερον τις έβαλα με λάθος σειρά...
Σημασία έχει ότι τα έφαγες... :))
Δεύτερη φορά αφήνω σχόλιο [η πρώτη ήταν ευχές για την ανάρρωσή σου]
Μια και ξέρεις από Βέλγιο, μπορείς να μου γράψεις λίγα για τη πόλη Μονς, αν γνωρίζεις; Αξίζει καθόλου;
@JamanFou
Λυπάμαι αλλά από Βέλγιο γνωρίζω μόνο τις Βρυξέλλες πάντως δεν νομίζω να έχει πολλά πράγματα η Mons.
Cordon bleu einai John, kai oxi GORDON BLEU !!!
Den einai gin...profanos!
:))
Kalhmera
Έχεις δίκαιο φίλτατε. Φαίνεται πως έπεσα θύμα του Αγγλωσαξονικού γλωσικού "ιμπεριαλισμού" :P
Να πω εγώ την κακία μου για τη Μονς?
Το μεγαλύτερό της πλεονέκτημα είναι πως μπορείς εύκολα να πας στις Βρυξέλλες με το τραίνο! :-)
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ζήσει εκεί, την έχω επισκεφτεί μόνο 2-3 φορές, οπότε μπορεί να μου διαφεύγει κάτι.
Καλή χρονιά και πάλι!
Δεν φτάνει που τις γιορτές "τσακίσαμε" ότι περπατούσε και ότι πετούσε, μας βάζεις κι εσύ τώρα πάλι σε πειρασμό, με το cordon bleu, ναααα κάτι φωτογραφίες... το ανάποδα σε πείραξε εσένα?
Παιδιά συγνώμη αλλά δεν έχω υπολογιστή σπίτι μου οπότε χρησιμοποιώ αυτόν της δουλειάς.
@Odysseas
Δεν ξέρω αν έχω πάει στην Μονς, πιθανόν να είχα πάει μικρός με τους γονείς μου. Όσον αφορα τα τραίνα οι Βέλγοι ήταν "τυχεροί" δεδομένου ότι γνώρισαν την βιομηχανική επανάσταση οπότε έχουν πάρα πολύ πυκνό δίκτυο σιδηροδρόμων.
@mtryfo
Δεν φταίω εγώ που είσαι λαίμαργη όπως είμαι και εγώ άλλωστε. Το θέμα του post είναι απλό: έλλειψη έμπνευσης και θέλησης να γράψω για τα 3 φαγητά που μου αρέσουν να τρώω όταν πάω στις Βρυξέλλες
Δημοσίευση σχολίου