Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Η χρησιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ

Πρέπει να παραδεχτώ από την αρχή ότι κατά κάποιο τρόπο είμαι οπαδός του μιας και υιοθέτησα το μανιχαϊστικό του τρόπο σκέψης, στις εκλογές της 6ης Μαΐου το βασικό του σύνθημα ήταν: ή αυτοί ή εμείς, χωρίς πολύ σκέψη ψηφίζω αυτοί.

Μάλλον είναι ανούσιο να αναφέρω όλες τις μπαρούφες που έχει πει αυτό το κόμμα αλλά ευτυχώς για την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο πρόεδρος της Γαλλίας είναι ο François Hollande ή όπως αλλιώς Ολαντρέου όπως τον είχε αποκαλέσει ο κύριος Τσίπρας όταν έκανε προεκλογική εκστρατεία στη Γαλλία για έναν ομοϊδεάτη του, τον Jean-Luc Mélenchon, ο οποίος απέτυχε να εκλεγεί πανηγυρικά Βουλευτής στις εκλογές του 2012.

Το μόνο θετικό που βλέπω είναι ότι τα αξιόπιστα Ελληνικά κόμματα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σύνθημα του σαν ένα επιχείρημα για να μας χρηματοδοτούν οι Δυτικοί: Αν δεν το κάνετε θα κυβερνήσει την Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ :P

Υ.Γ. Αν ψάξετε λίγο στο ίντερνετ θα βρείτε μία φωτογραφία με τις συμμαχίες που έχει: Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας με τη κυρία Δούρου.

5 σχόλια:

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Η εικόνα που συμάδεψε τις εκλογές είναι ο νεοναζί Κασιάρης να δείχνει πόσο "άνδρας" είναι βαρώντας τη Καννέλη και "λούζοντας" τη Δούρου.

Astero είπε...

Καλά για τον ΣΥΡΙΖΑ δε διαφωνώ, αλλά τελικά η καλύτερη επιλογή ποια ήταν κατά τη γνώμη σου? Ή μάλλον, η λιγότερο κακή, διότι περί αυτού συζητάμε.

(χαχα θα συζητάμε για τα ίδια θέματα κι από δω κι από κει ;)))))

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Το έγραψα και στο ποστ μου έγινα μανιχαϊστής: τα μπουμπούκια του Σαμαρά, αν πάρει τα σωστά μέτρα ίσως σωθούμε :)

αθεόφοβος είπε...

Ο Τσάβες δεν ήταν κατά τον ΣΥΡΙΖΑ που θα μας έδινε τσάμπα πετρέλαιο;
Μαζί με τους Κινέζους που θα μας έδιναν λεφτά για να καταγγείλουμε το μνημόνιο;

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Ήταν επιλογή μου να μην σχολιάσω τους συμμάχους αυτού του κόμματος :)

Πόσο πετρέλαιο έχει ποια αυτή η χώρα, μιας και δίνει και στη Κούβα αλλά και στον Άσαντ...