Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Δεν θέλω πλαστική σακούλα.

Για το συγκεκριμένο θέμα έχω ήδη γράψει 2 ποστς στο πρώτο μου μπλογκ: Πλαστικές σακούλες Η πλαστική σακούλα, το κιτ βελτίωσης και ο ..., το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι πλέον η νομοθεσία υποχρεώνει τα super markets να έχουν βιοδιασπώμενες σακούλες. Προσωπικά έχω πάντα μία τσάντα backpack, την οποία αποκαλώ η τσάντα του Sport Billy και είμαι καλυμμένος :)

7 σχόλια:

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Μέσα στη τσάντα του Sport Billy έχω πλαστικές σακούλες για να βάζω υγρά αντικείμενα.

Ανώνυμος είπε...

Ναι και εγώ σάκο έχω για τα ψώνια. Με βολεύει και στο ποδήλατο που δεν μπορείς να κρεμάς σακούλες γιατί χάνεις την ισορροπία σου.

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Σου αρέσουν τα extreme sports; Σε παραδέχομαι που κάνεις ποδήλατο, όταν ήμουνα έφηβος παρά τρίχα να πέσω γιατί μπλέχτηκε μία, πλαστική..., σακούλα στη μπροστινή ρόδα.

Ανώνυμος είπε...

Βασικά επειδή μένω στο κέντρο πήρα ένα σπαστό ποδήλατο που μπαίνει και στο μετρό. Μη φανταστείς ότι κάνω τίποτε μεγάλες διαδρομές. Τους μεγάλους δρόμους τους φοβάμαι.

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, πάντως στο Κεφαλάρι που μένω οι ποδηλατόδρομοι έχουν γίνει πάρκινγκ για τα οχήματα των πελατών των μαγαζιών, αρε τα χαϊλίκια των ΒΠ :(

Side21 είπε...

Είναι εγκληματική η χρήση κι η απόριψη πλαστικών !!!
Μεγάλη ζημιά κάνουν όταν καταλήξουν στη θάλασσα ...
http://side21.blogspot.gr/2010/04/blog-post_20.html

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

@Side21
Δεν είμαι ειδικός άρα δεν είμαι σίγουρος ότι στη θάλασσα οι πλαστικές σακούλες είναι οι πλέον καταστροφικές, αυτό που γνωρίζω είναι ότι μερικά ζώα, όπως οι θαλάσσιες χελώνες, νομίζουν ότι είναι μέδουσες προσπαθούν να τις φάνε και πνίγονται.