Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Πάνος ΚαμμένοςΜία βιογραφία του μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό λήμμα της: wikipedia άρα είναι ανούσιοα να πρσοσθέσω κάτι. άρα είναι ανούσιο να πρσοσθέσω κάτι.

Όπως όλοι θα γνωρίζετε είναι ιδρυτής και πρόεδρος του κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες που μαζί με τον Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς μας κυβερνάει από τον Ιανουάριο του 2015.

Προσωπικά αυτό το γεγονός με προσβάλει, όχι ότι ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς είναι σοβαρό κόμμα!. Οι λόγοι είναι πολλοί:

Πρώτα από όλους βάζω το γεγονός ότι είναι ένα κόμμα που βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στις θεωρίες συνομωσίας ενδεικτικά αναφέρω: ότι η Μέρηκελ μας ψεκάζει και για αυτόν τον λόγο δεν επαναστάσηαν οι Έλληνες, εδώ έχει κάποιο δίκαιο μιας και οι Αγανακτισμένοι έκαψαν «μόνο» την μισή Αθήνα :P δεύτερον ότι οι Εβραίοι στην Ελλάδα δεν πληρώνουν φόρους αυτό ίσως είναι θετικό με την έννοια ότι υπάρχουν ακόμα στην Ελλάδα μιας και νόμιζα ότι τους είχαμε αφανίσει...

Τρίτον ότι πριν την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας το 2014 μερικοί Βουλετές του όπως ο κύριος Χαϊκάλης και η κυρία Ξουλίδου κατήγγειλαν δημόσια ότι κάποιος πήγε να τους λαδώσει μέσω facebook για να μην ψηφίσουν τον κύριο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας δυστυχώς για την Ελλάδα πέτυχαν τον σκοπό τους μιας και Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκλέξαν τον τραγικότατο Προκόπη Παυλόπουλο!

Πριν από λίγες μέρες στην Βουλή των Ελλήνων έγινε μία σημαντική ψηφοφορία σχετικά με τη διαφάνεια και φυσικά ο κύριος Καμμένος το έπαιζε τιμητής και προστάστης της ηθικής πάρα το γεγονός ότι είναι ο μοναδικός αρχηγός κουνοβουλευτικού κόμματος που έχει καταδικαστεί για δυσφήμηση: Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμηση του Αντρίκου Παπανδρέου, ακόμα οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΟΠ δεν έχουν βάλει φίμωτρο στο ίντερνετ και έχουμε αξιόπιστες πηγές J

Ένα άλλο βασικό πρόβλημα που έχω μαζί του είναι ότι πιστεύει ότι ο Ελληνικός Στρατός είναι τσιφλίκι του μόνο που αν πράγματι τον ένοιαζε το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων μας, κάτι αυτονόητο, δεν θα πετούσαμε μισό δισεκατομμύριο ευρώ για να εκσυχρονίσουμε τα παλαιομένα p-3 Orion ειδικά όταν η κατασκευάστρια εταιρία δηλώνει ότι είναι πεταμένα λεφτά, θα συντηρούσε τα μεταγωγικά πλοία του Πολεμικού Ναυτικού για να μεταφέρουν τους πρόσφυγες από τα νησία στην ενδοχώρα αντί να χρησιμοποιούμε πλοία ιδιωτικών εταιρίων και πάρα πολλά άλλα.
Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι δεν εφαρμόζει την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε ότι οι περικοπές στις αποδοχές των ενστόλων είναι αντισυνταγματικές φαίνεται διόρισαν την κυρία Θάνου πρόεδρο για να κάνει μηνύσεις σε συνταγματολόγους και να επεμβαίνει στο έργο των εισαγγελέων...


Τέλος το γεγονός ότι χρησιμοποιεί συνέχεια το Πρωθυπουργικό αεροπλάνο μάλλον είναι θέμα του κυρίου Τσίπρα αλλά μπορεί να μαλώσει τον «μπαμπά» του;
 
11 σχόλια:

ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk) είπε...

Το σημαντικότερο από όλα είναι να φύγουν από την εξουσία μιας και πριν κυβερνούσουν έλεγαν ότι στην Ελλάδα βιώνουμε ανθρωπιστική κρίση και σε λίγο θα την ζήσουμε όλοι οι κάτοικοι της Ελλάδας όχι μόνο οι πρόσφυγες!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη αν είσαι στο facebook add me. Zoi Eikosi το όνομα αυτής :)

ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk) είπε...

Είμαι και λιώνω... σε πρόσθεσα εγώ είμαι ο: https://www.facebook.com/ioannis.karamitros :)

Ανώνυμος είπε...

Μπα δε μου αρέσει το φμπ τελικά. Πολύ αγχωτικό. Επιστροφή στο μπλογκ.

ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk) είπε...

Περί ορέξεως...

Αν ισχύει τότε θα έπρεπε να έπαιρνα ψυχοφάρμακα με το κιλό :)

Ανώνυμος είπε...

Τελικά θα το κάνω το φμπ . Εϊμαι πολύ σταθερός άνθρωπος :)
https://www.facebook.com/profile.php?id=100012531000394

ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk) είπε...

Αντιδράς ανάλογα με τις φάσεις του Ερμή; :P

Ανώνυμος είπε...

Άκου τώρα. Κάνω φμπ και την πρώτη μέρα μου ζητάνε 100 άτομα να γίνουμε φίλοι. Δεν έχω ιδέα ποιοι ήταν όλοι αυτοί. Οι μισοί αρχίζουν να μου την πέφτουν, επίσης για άγνωστο λόγο, αφού ούτε φώτο υπήρχε, ούτε το ότι έβριζα τον συριζα τον καμμένο το λες ερωτικό κάλεσμα.

Το έκλεισα φίλε μου. Κυκλοφορεί μεγάλη τρέλα...

ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk) είπε...

Δεν σου απαντάω επειδή εμε΄να δεν μου την έχει πέσει κανένας στο FB!!!

Υ.Γ. Μιας και ανέφερες τους ΣΥΡΙΖΝΕΛΟΠ λες να νομίζουν ότι είσαι ο καταληψίας Τσίπρας; :P

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα έτσι έτσι

ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk) είπε...

Μάλλον θα πας πριν από εμένα μιας και το λέω από το τέλος του 2015...