Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Ιβάν Σαββίδης

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πρόσωπο που κυριαρχεί τις τελευταίες εβδομάδες στην Ελλάδα είναι ένας Ρώσος, ο Ιβάν Σαββίδης.

Η πρώτη φορά που έγινε ντόρος γύρω από το όνομα του ήταν το 2012 όταν αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το μόνο που γνωρίζουμε πριν την έλευση του είναι ότι ήταν Βουλευτής του κόμματος του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, όσοι γνωρίζουμε λίγα πράγματα για τα κοινά καταλαβαίνουμε ότι είναι βρώμικος σε σημείο που να ανήκει στη κατηγορία των μαφιόζων!. Μαφιόζοι στο Ελληνικό ποδόσφαιρο υπήρχαν και υπάρχουν πολλοί όπως ο Μάκης Ψωμιάδης ή ο Αχιλλέας Μπέος αλλά όλοι τους ήταν Έλληνες δηλαδή Ευρωπαίοι!*

Το πως απέκτησε την Ελληνική ιθαγένεια δεν είναι ξεκάθαρο μάλλον επειδή δηλώνει ομογενής αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει μιλήσει ποτέ του Ελληνικά!!!
Αν εξαιρέσουμε τον ΠΑΟΚ που τον αγόρασε για να έχει έναν ιδιωτικό στρατό όλες οι άλλες επενδύσεις του αφορούν κρατικές ή δημόσιες επιχειρήσεις όπως το Μακεδονία Παλάς.

Πριν από λίγες ημέρες η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χάρισε 38.000.000 ευρώ πρόστιμα στην ΣΕΚΑΠ και την αγόρασε χωρίς χρέη μάλιστα εκβίασε τους Έλληνες λέγοντας ότι αν δεν την αγόραζε αυτός θα την αγόραζαν Τούρκοι!!! Δεν είναι βλάκας για να αγνοεί ότι ο μοναδικός εξωτερικός εχθρός που έχει η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Οι φιλικότατες σχέσεις που έχει με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια, είναι τυχαίο ότι η κυρία Δούρου με τον κύριο Καμμένο τον είχαν βάλει στη πρώτη θέση των επισήμων στη φιέστα που έστησαν για την 25η Μαρτίου 2015;

Μία άλλη κραυγαλέα περίπτωση είναι το γεγονός ότι ο κύριος Ευκλείδης Τσακαλώτος είδε τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΦΚ Σάλκε 04 στη σουίτα της Τούμπας το αναφέρω επειδή ένας Βουλευτής του είχε κάνει επίκαιρη ερώτηση για το Ελληνικό και οι απολογητές του λένε ότι επενδύει στην Ελλάδα!

Ο άνθρωπος είναι η κλασική περίπτωση λαϊκιστή πολιτικού μιας και γνωρίζει ότι πολλοί Θεσσαλονικείς έχουν θέμα με την Αθήνα και το υπερτονίζει, ο προπονητής της ομάδας του Βλάνταν Ίβιτς πολύ πριν τους ημιτελικούς του Κυπέλου είχε δηλώσει σε μία συνέντευξη τύπου ότι όσους αγώνες έδωσε η ομάδα του στην Αθήνα σφυρίχτηκαν από Αθηναίο διαιτητή αν δεν κάνω λάθος κριτική ασκεί κάποιος σε έναν διαιτητή αν έχει αδικήσει την ομάδα του κάτι που δεν έγινε κανένα αγώνα!

Πριν το τελικό κυπέλου είχε φροντίσει να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και είναι ο βασικός λόγος που έγιναν έκτροπα πριν τον αγώνα, για να περιαυτολογήσω είναι ο λόγος που δεν πήγα στην εξορία του Βόλου και συνέχεια σχολίαζα στο Facebook ότι εύχομαι να μην γίνουν έκτροπα και να κερδίσει ο καλύτερος, για το πρώτο ατύχησα…




*Για να κάνω μία κριτική στον Πρόεδρο της ομάδας μου Δημήτρη Μελισσανίδη, κάνει λαθρεμπόριο πετρελαίου αλλά δεν είναι διαπλεκόμενος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και είναι Έλληνας δηλαδή Ευρωπαίος!

6 σχόλια:

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Οι οπαδοί του λένε ότι έχει πολλά χρήματα άρα υποθέτω ότι αυτός θα πληρώσει τις ζημιές στο γήπεδο και στη πόλη...

mahler76 είπε...

Ξεχνάς πως την ΣΕΚΑΠ την αγόρασε υπό την απειλή της Τουρκικής εξαγοράς επί Σαμαρά και όχι Τσίπρα. Όσο για τον ιδιωτικό στρατό από ΜΠΑΟΚτζίδες, απλά ακολούθησε το παράδειγμα ενός λαθρέμπορου, ενός πρεζέμπορου και ενός καταζητούμενου από την Ιντερπόλ και καταδικασμένου πολλάκις για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω των ΜΜΕ που ελέγχει. Κοινώς ο Σαββίδης ακολούθησε την πεπατημένη σε Ελλάδα και ΕΕ. Μην γελιέσαι πως αν δεν προερχόταν από την Ρωσία του Αντίχριστου Πούτιν αλλά από την Γερμανία της SIEMENS δεν θα μίλαγε κανείς ;)

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Κάνε μας ένα χατήρι, την επόμενη φορά διάβασε περισσότερο προσεκτικά το κείμενο που σχολιάζεις μιας και έγραψα: Πριν από λίγες ημέρες η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χάρισε 38.000.000 ευρώ πρόστιμα στην ΣΕΚΑΠ και την αγόρασε χωρίς χρέη μάλιστα εκβίασε τους Έλληνες λέγοντας ότι αν δεν την αγόραζε αυτός θα την αγόραζαν Τούρκοι!!! :)

Το ίδιο ισχύει και για το σχόλιο σου: ενός πρεζέμπορου και ενός καταζητούμενου από την Ιντερπόλ και καταδικασμένου πολλάκις για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω των ΜΜΕ που ελέγχει επίσης αναφέρω και τον ιδιοκτήτη της ομάδας μου Μελισσανίση :)

Όσον αφορά την καραμέλα της SIEMENS ή αλλιώς Μίζενς: είναι αυτονόητο ότι δεν πρόκειται να στηρίξω κανένα άνθρωπο πολιτικό ή μη που έχει λαδωθεί αλλά αν δεν κάνω λάθος η υπόθεση αυτή βρίσκεται στα δικαστήρια και δεν κυβερνάω εγώ για να σπορώξω την υπόθεση :) Πάντως η ΝΔ δεν είχε ποτε της σαν σύνθημα το ηθικό πλεονέκτημα :)

Είναι αδύνατον να υπάρξει Σαββίδης από τη Γερμανία μιας και για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που μας κυβερνάνε αυτή η χώρα είναι ο Σατανάς, είμαι σίγουρος ότι έχεις ακούσει τον Τσίπρα να τους ειρωνεύεται και όλο του το κόμμα να τους κατηγορεί. Πάντως αν είχαμε κάνει τις μεταρυθμίσεις που έκαναν αυτοί επί Σρέντερ και περιέχονται στα μνημόνια δεν θα είχαμε χρεοκοπήσει μιας και θα παράγαμε πλούτο :) Χωρίς να το θεωρωώ επιχείρημα per se μιας και θέλω να ολοκληρωθεί η πολιτική εννοποίση της Ευρώπης και δεν την βλέπω σαν κουμπαρά, οι Γερμανοί είναι οι βαδικοί χρηματοδότες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τέλος μπορείς να μου πεις μία φορά που η Ρωσία να υποστήριξε την Ελλάδα; Στο μη θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ η επίσημη θέση της είναι ότι θα την αναγνωρίζουν σαν Μακεδονία σκέτη ανεξάρτητα του πως θα καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο χώρες, αυτή την ερώτηση θα πρέπει να την κάνω και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που είχαν ένα πανό που έλεγε Μακεδόνες :)

mahler76 είπε...

Μάλλον το πρόβλημα στον εγκέφαλο δεν σε βοηθάει στο να αναπτύσσεις γνώμη και φυσικά να ξέρεις κι εσύ τι έγραψες. Κάτσε σκούζε για τους ΣΑΝΕΛ και τους Ρώσους. Άλλωστε Ποτάμι ψήφιζες μέχρι πρόσφατα και τώρα στηρίζεις Κούλη, Βορίδη και Μπουμπούκο. Περισσότερο ψεκασμένος και λαϊκιστής δεν μπορείς να γίνεις.

mahler76 είπε...

"Πρώτη φορά ακούω ότι οι Γεωργιάδης και Βορίδης είναι χουντικοί" χαχαχα φίλε, το τελευταίο σχόλιο που θα σου επιτραπεί ποτέ να αφήσεις στο μπλόγκ μου, έγραψε εποχή.

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Πράγματι ήμουνα εθελοντής του Ποταμιού για περίπου 18 μήνες και σε πληρψφψρώ ότι ο ΣΘ αρχίκα ήθελε να κυβερνήσει με το μαλακισμένο αλλά επέλεξε αυτόν που έχει καταδικαστεί για δυσφήμηση.

Όσον αφορά το σχόλιο σου: Μάλλον το πρόβλημα στον εγκέφαλο δεν σε βοηθάει στο να αναπτύσσεις γνώμη και φυσικά να ξέρεις κι εσύ τι έγραψες, πράγματι έχω πάθει ρήξη εγκεφαλικού ανευρύσματος δεν ξέρω αν είσαι και εσύ σαν το μαλακισμένο που ειρωνεύται τον Σόιμπλε, δηλαδή ΑΜΕΑ, και έχω ιατρικό τσιμέντο μάλλον αυτό συμβάλει ώστε να μην έχει πετύχει ο ψεκασμός της μαντάμ :)