Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Δημοκρατία;Ο σκοπός του ποστ δεν είναι να περιγράφω τα χαρακτηριστικά της Δημοκρατίας αλλά συμπεριφορές ανθρώπων που την παραβιάζουν.

Πριν από αρκετό καιρό είχα γράψει ένα ποστ για τον  Ιβάν Σαββίδη και σχολίασε ο mahler76 ο οποίος τον υποστήριζε, έχουμε Δημοκρατία και είναι δικαίωμα του παρόλο που τα επιχειρήματα του είναι κόπι πάστε αυτών που υποστηρίζουν τον Σαββίδη και είναι τα στερεότυπα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τον Γεωργιάδη. Μιας και είμαι Δημοκράτης του απάντησα πολιτισμένα και φυσικά είναι δικαίωμα του να τα υποστηρίζει.

Όμως μου αφιέρωσε ένα ποστ με τίτλο: ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ , δεν είμαι ψώνιο και του το ανέφερα σε ένα σχόλιο μου όπως και για ποιο λόγοι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι ακροδεξιοί. Το διέγραψε, έγραψα άλλο ένα και το διέγραψε και αυτό, να χαρώ τον Δημοκράτη mahler76 που χρησιμοποιεί ψευδώνυμο και όχι το πραγματικό όνομα όπως εγώ!

1 σχόλιο:

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Αγνοώ αν ο άνθρωπος είναι έμμισθο trol των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και δεν μου πέφτει λόγος πάντως επειδή είμαι Δημοκράτης θα τον ενημερώσω ότι του αφιέρωσα και εγώ ένα ποστ :)