Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Η Ελλάδα ανήκει στη Δύση;



Υποθέτω ότι όλοι γνωρίζετε τη ρήση κανονικού Καραμανλή στη Βουλή, την εποχή που οι πολιτικοί μας ήταν αξιόλογοι…, όπως και ότι γνωρίζετε το βιβλίο του Samuel P. Huntington Clash of Civilizations. Τέλος είμαι απόλυτα σίγουρος ότι γνωρίζετε ότι αύριο στη Θεσσαλονίκη οργανώνεται ένα συλλαλητήριο για το Μακεδονικό. 

Μπροστάρης είναι θα είναι ο ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΣ Ιβάν Σαββίδης. Μαζί του θα είναι και οι αγανακτισμένοι, η ζωή είναι άδικη δεν τους έχουν διορίσει όλους στο Δημόσιο οι εκλεκτοί τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ… Ένα και ένα κάνουν δύο αν τα συλλαλητήρια ήταν αποτελεσματικά το θέμα θα είχε λυθεί από το 1992.

Μετά από 2500 χρόνια όλοι μας είμαστε απόγονοι όλων* άρα είναι τουλάχιστον ηλίθιο οι κάτοικοι της Ελληνικής Μακεδονίας να ισχυρίζονται ότι είναι απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου, φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους Σλαβομακεδόνες.

Ο κανονικός Καραμανλής είχε δηλώσει ότι η εξωτερική πολιτική δεν λύνεται στους δρόμους.

Το τραγικότερο είναι ότι η σημερινή Κυβέρνηση της ΠΓΔΜ είναι μετριοπαθής κάτι που δεν ισχύει για τη δικιά μας.

Τι στοίχημα πάτε ότι το μόνο αποτέλεσμα που θα έχει το αυριανό συλλαλητήριο θα είναι μία τρύπα στο νερό για τη χώρα μας ότι θα αυξήσει και άλλο τη πόλωση και οι μόνοι που θα κερδίσουν είναι πολιτικάντηδες

*Τη ρήση αυτή την έμαθα από τον κύριο Νίκο Δήμου.

1 σχόλιο:

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Φανταστείτε να μην ήταν η Ελλάδα μέλος της ΕυρωπαΪκής Ένωσης, της Ευρωζώνης και του ΝΑΤΟ...