Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2009

Η Πολιτική Κίνηση Αθήνας σας προσκαλεί στις «Αλκυονίδες Ημέρες εθελοντικής εργασίας» της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρίας (Ε.Ο.Ε.)

άρκο «Α.Τρίτσης»

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009, ώρα 11:00πμ-3:00μμ


Το Πάρκο A.Τρίτσης αποτελεί ένα από τα τελευταία καταφύγια άγριας ζωής στο αστικό περιβάλλον της Αττικής. Οι λίμνες του Πάρκου και η ποικιλομορφία της βλάστησης προσελκύουν πολλά πουλιά (έχουν καταγραφεί 168 διαφορετικά είδη τους) που μπορεί κανείς να παρατηρήσει με την υποστήριξη των έμπειρων μελών της Ε.Ο.Ε. και την παροχή ειδικού εξοπλισμού.

Σε συνέχεια της συζήτησης που έγινε στην Πολιτική Κίνηση Αθήνας για τα «Ζώα στην Πόλη», αποφασίστηκε η συμμετοχή μας στις «Αλκυονίδες Ημέρες εθελοντικής εργασίας» που διοργανώνει Ε.Ο.Ε. στο Πάρκο «Α.Τρίτσης» στις 24 και 25 Ιανουαρίου 2009.

Συγκεκριμένα, στις 24 Ιανουαρίου 2009, από τις 11:00πμ έως τις 3:00μμ θα γίνει για τα μέλη των Οικολόγων Πράσινων κατ’ αρχήν ενημερωτικό πρόγραμμα και ξενάγηση στο Πάρκο, διάρκειας περίπου 1:30 ώρας, και στη συνέχεια συμμετοχή στις εργασίες της Ε.Ο.Ε. που περιλαμβάνουν καθαρισμό της λίμνης με βάρκα, φυτεύσεις, κατασκευές φωλιών και ταΐστρων πουλιών κλπ.

Η ΕΟΕ θεωρεί αναγκαίο να γνωρίζει εκ των προτέρων το πλήθος των συμμετεχόντων. Παρακαλούμε λοιπόν τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν έγκαιρα την συμμετοχή τους με μέηλ (στο atsironi@ametro.gr ή στο ecogreen@otenet.gr ) ή τηλεφωνικά (ή με SMS) στο 6972335630 (Νατάσσα Τσιρώνη).


Πρόσβαση στο Πάρκο Α.Τρίτσης

Με Λεωφορεία

1) στάση 1η Πολυκατοικιών με τις γραμμές Α10 (πλατεία Βάθη – Αχαρναί)

Β10 (πλατεία Βάθη – Αχαρναί)

714 (πλατεία Βάθη – Πάρνηθα)

2) στάση 6η Χασιάς με τις γραμμές Α12 (Μάρνη – Άνω Λιόσια – Φυλή)

Β12 (Μάρνη – Άνω Λιόσια)

704 (Σταθμός μετρό Αττική – Καματερό)

Με ΙΧ

Από Αττική οδό, κόμβος 6, μέσω Λεωφ. Φυλής-Χασιάς

Από Αττική οδό, κόμβος 7, μέσω Λεωφ. Δημοκρατίας

Από Εθνική Οδό, κόμβος για Αγίους Αναργύρους – Ίλιον (Τρεις Γέφυρες), είτε μέσω Λεωφ. Φυλής Χασιάς είτε μέσω Λεωφ. Δημοκρατίας

4 σχόλια:

ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk) είπε...

Μιας και γράφτηκα στο κόμμα είπα να συμβάλλω στην προσπάθεια!

Όσοι πιστοί είστε καλοδεχούμενοι..

mtryfo είπε...

Μπρε σύντροφε σε ποιο κόμμα γράφτηκες?
Πέρα απο πλάκα, μπράβο καλη προσπάθεια...

ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk) είπε...

mtryfo
Ένα είναι το κόμμα: Οικολόγοι πράσινοι ή αλλιώς www.ecogreens.gr :P
Ναι πάρα πολύ καλή προσπάθεια αλλά φοβάμαι ανούσια :(

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲